Tako lahko začiniš svoje razmerje!

922
922

Razmerje ni nekaj preprostega, kar zgradiš in samo pustiš, da traja večno. Potrebna so prizadevanja, negovanje, sklepanje kompromisov, popuščanje … Da še bolj utrdita zvezo, pa upoštevajta naslednje nasvete.

Sproščeno se pogovarjajta

Kdaj sta se nazadnje samo pogovarjala, brez podlage televizije ali piskanja pametnih telefonov? Vzemita si čas drug za drugega in govorita o čemerkoli. Povejta si o službi, prijateljih, družini, ciljih, prihodnosti … Ne zanemarita komunikacije.

Privoščita si izlet

Odpravita se skupaj na večdnevni oddih, kjer se bosta zbližala in si delila izkušnje v drugačnem okolju. Občutek globje povezanosti lahko traja tudi do meseca dni po tem, ko se vrneta domov. Že krajši oddih bo blagodejno koristil vajini zvezi.

Poiščita si skupno aktivnost

Tako kot je pomembno, da nekaj časa še vedno preživita ločeno in počneta stvari, ki vaju veselijo, morata kaj početi tudi skupaj. Preizkusita se v športu, kuhanju, ustvarjanju, petju … Nikoli ne vesta, kaj novega bosta vzljubila.

Presenečajta se

Izkazujta si naklonjenost s presenečenji, ki so lahko že majhna dejanja. Privoščita si piknik na travniku, prižgita sveče in stanovanje posipajta z rožnimi listi, skuhajta najljubšo jed, kupita karte za predstavo, ki sta si jo hotela ogledati. Potrudita se drug za drugega.

Privoščita si Mentos Spice

Mentos predstavlja nove osvežilne bonbončke, ki vaju bodo zagotovo zbudili: sladkemu okusu, ki običajno spremlja Mentos bonbončke, so zdaj dodali še posebne začimbe, ki poskrbijo za pikanten privdih (pomaranča+ingver, mango+čili, jabolko+cimet).

Poleg začinjenega okusa bonbončkov pa raziskave kažejo, da žvečenje pospeši odzivanje in pomaga ohranjati osredotočenost. Žvečenje pospeši srčni utrip, ki poveča dotok krvi v možgane, zato se bosta tudi lažje skoncentrirala en na drugega. ;)

922

Nalaganje vsebine...

Loading...